REGISTRACE SPUŠTĚNY

ČESKO POBĚŽÍ MODŘE

ČESKO POBĚŽÍ MODŘE

Dnes jsme spustili registrace na charitativní běhy „Česko běží modře“ na podporu porozumění autismu.

Kdy běžíme: 2.dubna 2024 na Světový den porozumění autismu

Kde běžíme: na Letné

Kde se dozvím propozice závodu: www.ceskobězimodre.cz

Komu pomůžu: Osobám na spektru autismu a jejich rodinám

Celý výtěžek je určen na podporu osob na spektru autismu a jejich rodin s cílem pomoci těmto lidem začlenit co nejlépe do běžného života a zvládat již tak složitou situaci příznivěji, neboť často osoby s poruchou autistického spektra vnímají odlišně to, co vidí, slyší nebo prožívají. Bez odborné pomoci jsou tak vystaveny stresovým situacím nejen ony ale i osoby pečující o ně.

Pojďme více zpřístupnit sociální služby aktivizační, sociální rehabilitaci či centrum denních služeb tzn. odborné sociální služby co nejvíce potřebným a šířit osvětu v této oblastí široké veřejnosti tím, že poběžíme, nebo půjdeme! Ano máme i chůzi na 2 km.

Děti mohou využít kategorii dětských závodů

Osoby se zdravotním postižením ať fyzickým, mentálním nebo smyslovým, mohou využít jakýkoli běh zdarma (je pro ně určen 100% slevový kód, který jim bude zaslán na jejich email  /kód lze vyžádat na adrese trskova@zsklem.com/)

Prožijeme krásný podvečer v „MODRÉ“ na Letné s koncertem Davida Uličníka &ORCHESTRION. Těší sen na Vás i cela řada dalších významných osobností kulturního či sportovního života. Zazpívá Vám i Josef Vágner a Anička Slováčková.

 

Více na www.ceskobezimodre.cz

Tak neváhej, registruj se a užij si s námi príma modrý podvečer! Celý výtěžek je určen potřebným.

Sdílet